Я забув пароль Зареєструватись

Вопросы по поводу штрафов RSS

HONDA Право

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1882450»05-03-2021 13:46Вопросы по поводу штрафов
+0
Как обычно, деньгами )))
Конкретнее вопрос можно?

Допускаю, что речь идет о камерах и тех постановлениях, которые идут на собственника, но не уверен
#1883257»08-08-2021 04:05Вопросы по поводу штрафов
+0
sandro3:Заехал под запрещающий знак, выдали чек-постанову, заплатил. Сегодня выяснил, что на мне висит еще один штраф с похожим номером, 15 дней уже давно прошло... Таже самая дата, тоже нарушение. Т.е. эти уроды либо специально выдали мне две постановы за одно и тоже нарушение, либо у них был какой-то глюк, и что мне с этим делать?

Кстати, ситуация решилась буквально одним имэйлом в патрульную полицию, скачал форму, заполнил и отправил: http://patrol.police.gov.ua/contacts/
Через дней 10 пришел ответ, что дублирующую постанову "анульовано, як таку, що винесена автоматично через збій роботи системи".
Прям удивлен, что не пришлось никуда ехать, сидеть в очередях, обивать пороги и т.д. Cool
#1883272»10-08-2021 11:07Вопросы по поводу штрафов
+0
sandro3, хоть что-то куда-то двигается
#1884928»30-04-2024 14:16Вопросы по поводу штрафов
+0
Схоже, що у вас виникла непорозуміння щодо адміністративного правопорушення, яке, здається, стосується порушення правил стоянки або зупинки транспортного засобу. Щоб розібратися у ситуації і вирішити питання, найкраще звернутися до відділу поліції або органу, який видала цей адміністративний штраф.

Щодо вашого запитання про те, чи можливо, що протокол був складений без вашої участі, але згодом вам не повідомили про це адміністративне правопорушення або не надіслали повістку на суд, це можливо, але це нестандартна ситуація. Ви маєте право дізнатися подробиці цього адміністративного штрафу, включаючи протокол і усі документи, пов'язані з цим випадком.

Також важливо враховувати, що якщо час, який пройшов з моменту порушення, перевищує законно встановлений термін давності для цього типу правопорушення, то він може бути визнаний застарілим і не підлягати штрафуванню. Однак це може варіюватися в залежності від законодавства вашої країни або регіону.

Форум : HONDA Право